• BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE GENEL SEKRETERİNE ZİYARETİMİZ.

Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bursa Büyükşehir Belediyesi yeni Genel Sekreteri olan Ulaş AKHAN’ı makamında ziyaret etti.

Elazığ Alacakaya İlçe Kaymakamlığıda yapan Ulaş Bey, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Elazığlıların bende önemli bir yeri vardır, Her zaman Derneğimizin, imkanlar ve elimizden geldiği kadar yanındayım dedi.

Dernek Yönetim Kurulu, Sayın Ulaş’a Elazığ İlimizin şirin İlçesi Alacakaya ve  diğer İlçelerde göstermiş olduğu başarılı görevin Bursa Büyükşehir Belediyesinde de  devam etmesi temennileri ile birlikte tebrik ve teşekkür ettiler.

Ulaş AKHAN Kimdir?

1978 yılında Edirne’de doğdu.

2001 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nda Vergi Denetmen Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2006 yılında Bursa İnegöl Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine atandı.

Sırasıyla Sivas Koyulhisar İlçesi Kaymakamlığı, Kastamonu Seydiler İlçesi Kaymakamlığı, Elazığ Alacakaya İlçesi Kaymakamlığı, Kilis Vali Yardımcılığı ve Ağrı Doğubayazıt İlçesi Kaymakamlığı görevlerini yaptıktan sonra 01.09.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kaş Kaymakamlığına atanmıştır.

Kaymakam Ulaş AKHAN evli ve iki çocuk babasıdır.

Nisan 2020
    « Oca