• KESTEL BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARETİMİZ.

KESTEL B.B.

Dernek Başkanı İbrahim KARAÇİN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kestel Belediye Başkanı Önder TANIR ve Başkan Yardımcısı Değerli Hemşehrimiz Hasan ARAS’ ı makamında ziyaret ettik.

Ziyaretimizde Bursa Orhaneli Belediye Başkanı Ali AKYUR’ da katıldı.

Belediye Başkanımızla, ho sohbet ve Kültürel faaliyetler ve Kestel’de bulunan Hemşehrilerimiz ile alakalı değerlendirmelerde bulunduk.

Başkan Önder Bey ve Değerli Hemşehrimiz Hasan Bey’in bilgi ve birikimleri Kestel Belediyesinde etkisini göstermiş durumda.

Dernek ve Belediye olarak birlikte Kültürel faaliyetler düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Dernek Yönetimi olarak, Değerli Başkan ve ekibini tebrik ederek, görevlerinde başarı temennilerinde bulunduk.

Biyografi:

1974 yılında Kestel’de dünyaya geldi. İlk ve orta eğitimini Kestel’de, liseyi Bursa Yıldırım Beyazıt Lisesi’nde tamamladı. Üniversiteyi Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünde okudu. 1999 yılında kurduğu şirketinde mimarlık ve inşaat faaliyetlerini sürdürmektedir. 2009 yerel seçimlerinde meclis üyesi seçildi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Komisyonu ve İmar Komisyonu Başkanlığı görevlerini yaptı. İngilizce bilen Tanır evli ve 4 çocuk sahibidir.

Şubat 2020
    « Oca